Lönnrotinkatu 19
00120 Helsinki

}

Ajanvarausten mukaan
ma-pe 8-20
la 9 - 15

Nioxin käsittelyt

HEDELMÄHAPPOKUORINTA

Hiuspohjan kauneushoito, jonka vaikutus näkyy ja kestää. Käsittely poistaa kuolleita ihosoluja ja liikaa talia, jolloin hiuspohjan iho pystyy uusiutumaan jopa 34 % nopeammin verrattuna käsittelemättömään ihoon. Hiuspohjan kuorintahoito vahvistaa hiuksia ja puhdistaa karvatuppia sekä palauttaa ja uudistaa hiuspohjan elinvoiman Crystalline3 Infusion ainutlaatuisella kolmisokeriteknologialla.

RAKENNEPAIKKAAVA JA KOSTEUTTAVA TEHOHOITO

Tehohoito vahvistaa hiusvartta kestämään paremmin vaurioita ja vähentää hiusten katkeilua. Tehokkaasti hoitavat aineosat tekevät hiuksista helpommin käsiteltävät ja sileämmät, jolloin hiukset tuntuvat terveemmiltä ja syvähoidetuilta. Deep repair hair masque saatavana myös kotihoitotuotteeksi.

DIABOOST FÖÖNAUSPALVELU

Innovatiivinen jätettävä hoitoaine, joka tekee jokaisen yksittäisen hiuksen välittömästi paksummaksi ja tuuheammaksi. Diaboost imeytyy hiukseen tehden niistä helposti föönattavat, tuuheammat, kestävämmät katkeilusta johtuvaa ohenemista vastaan, antaen hiuksen kasvaa pidemmäksi. Lopputulos on kuin yksittäisiä hiuksia olisi 11 000 kappaletta enemmän. Diaboost soveltuu hyvin rasvoittuvalle hiuspohjalle ja jos ei halua muotoilutuotteen tuntua. Diaboost saatavana myös kotihoitotuotteeksi.